Skip to content Skip to footer

Om oss

Bekkestua Tannlegesenter (BTS) er topp moderne tannklinikk på sentrale Bekkestua i Bærum kommune i lyse og moderne lokaler, klinikken holder meget høy standard og er utstyrt med noen av de seneste teknologiske og digitale løsningene som finnes på markedet.
Klinikken innehar et team av spesialister med spesialistkompetanse på kosmetiske behandlinger, tannkjøttbehandlinger og oral kirurg-oral medisin. Vi er også en av landets første som kan tilby tjenesten ”Digital Smile Design

Vår klinikk er dedikert til å tilby en omfattende og skreddersydd tannbehandling som imøtekommer alle pasienters behov. Vi tilbyr en rekke allmenn og spesialiserte tannbehandlinger, inkludert fyllinger, rotfyllinger, kroner, implantater, bleking, fasetter, regulering og Digital Smile Design

Vårt team av erfarne tannleger jobber med pasientene for å utvikle en behandlingsplan som passer deres individuelle behov og mål. Vi fokuserer på å tilby tjenester som tar hensyn til våre pasienters behov, og sikrer at de får den best mulige behandlingen samt vi er forpliktet til å tilby den høyeste kvaliteten på behandlinger og tjenester.

Du kan besøke vår “Behandlinger” side for å lære mer om vårt omfattende utvalg av tannbehandlinger. Vårt dyktige team står til din disposisjon for å besvare eventuelle spørsmål og hjelpe deg med å planlegge en konsultasjon.

Etter en grundig evaluering av din munnhelse har vi som ditt tannhelseteam som mål å samarbeide med deg for å utvikle en behandlingsplan som tar hensyn til dine spesifikke behov og gir deg den beste behandlingen

Vi ønsker også å tilby økonomisk fleksibilitet for våre pasienter, og som en del av denne prosessen vil vi hjelpe deg med å utvikle en økonomisk plan som tar hensyn til dine budsjettkrav. Vi vil diskutere ulike alternativer som finansiering eller betalingsplaner, slik at du kan få den behandlingen du trenger uten at det går utover din økonomi.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående behandlingsplanen eller den økonomiske planen, ber vi deg ikke nøle med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe deg og sørge for at du får den beste tannhelsetjenesten mulig.

Vi setter stor pris på at du velger oss som din tannhelsetjeneste

google vurdering

Fornøyde pasienter

Måtte til tannlegen kl 1900 pga smerter i en tann. Ble møtt av Tannlege Salman og han er bare å anbefale. Har vært hos mange tannleger opp igjennom livet men mest sannsynlig var Salman den beste jeg har vært hos i hele mitt liv. Prisen for jobben han utførte var heller ikke avskrekkende.
Dette senteret kan jeg anbefale på det sterkeste.

Ståle Lundemo

I can highly recommend this dentist to anyone. I needed a root filling and there was no pain at all. He also gives you very good informasjon along the way so you feel safe/calm. 5/5.

Tomm Haavaag Bjørsen

Kan sterkt anbefale Bekkestua tannlegesenter, de tar deg godt imot å gir den beste servicen. Jeg trakk min første visdomstann jeg trodde det skulle være vondt og smertefullt, men der tok jeg feil. Salman er utrolig flink til å berolige og gjøre behandlingen smertefri!! Jeg har aldri vært borti bedre tannlege!

Connie Johannessen

Subscribe for the updates!